yritysTULKKI

Yritystulkki on aloittaville ja toimiville yrittäjlle sekä yritysneuvonnan asiantuntijoille tehty sivusto, jota käytetään myös opetuskäytössä.  Yritystulkista löytyvät  laskentaohjelmat, työkirjat ja ohjeet yrityksen eri elinkaaren vaiheisiin. Työkaluja löytyy mm. perustamiseen, investointeihin, verotukseen, talouteen ja markkinointiin- ja myyntiin.

Yritystulkki tehdään kunta, kaupunki tai kehittämisyhtiökohtaisesti ja sen tietoja päivitetään jatkuvasti. Yritystulkki on käännetty kokonaisuudessa myös ruotsin kielelle sekä suunnitteluaineistoa englanniksi ja venäjäksi. Yritystulkki on käytössä yli sadassa yritystoiminnan kehittämisorganisaatiossa ympäri Suomen.

Yritysesittely JDC Kehitys Oy

JDC Kehitys Oy on vuonna 2006 perustettu perheyritys. JDC on lyhenne sanoista Järvinen Development Company. Olemme keskittyneet palvelemaan yritysneuvonta- ja yrityskoulutusorganisaatioita tuottamalla tietoa ja laskentaohjelmia suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielillä.

Yritystulkin perusti DI Ari Järvinen toimittuaan yrittäjänä sekä kymmenen vuoden ajan yritysneuvojana ja starttirahakouluttajana. Yrittäjiä tavatessaan hän huomasi, että yrittäjä ja yritysneuvoja tarvitsevat yhden tietolähteen, johon on koottu yrityksen arjen pyörittämisessä tarvittava tieto ja työkalut.  Perustettiin Yritystulkki-ohjelmisto, joka otettiin yritysneuvojien piirissä hyvin vastaan. Nykyisin palvelun piiriin kuuluu lähes 80 prosenttia Suomen kunnallisista yritysneuvontaorganisaatioista. Yritystulkin kehitystyössä ovat alusta alkaen olleet asiakkaamme vahvasti mukana. Vuonna 2021 yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos yrityksessä lähes alusta asti olleen Henri Järvisen Henri ottaessa vastuun yrityksen toiminnasta Arin jäädessä hallituksen puheenjohtajaksi.

JDC:n toiminta-ajatus

JDC Kehityksen toiminta-ajatuksena on toimia luotettavana yritysneuvonnan asiantuntijana tuottaen ajan tasalla olevaa ohjelmistoa aloittaville ja toimiville yrityksille.

JDC:n arvot

Toimintamme perustuu seuraaviin arvoihin

  • henkilökohtainen ja joustava palvelu
  • luotettavuus ja tasapuolisuus
  • jatkuva kehitys

Vastuullisuus

Toimintamme vastuullisuus perustuu ympäristövastuuseen, sosiaaliseen vastuuseen, taloudelliseen vastuuseen.

Ympäristövastuu
Toimintamme suurin ympäristökuormitus tulee palvelimien energian käytöstä.  Ympäristöystävällinen palvelimme on kotimassamme ja se käyttää ainoastaan hiilineutraalia uusiutuvaa sähköä. Lisäksi palvelinsalissa on lämmön talteenottojärjestelmä ja lämpö kierrätetään kaukolämpöverkkoon. Palvelinsalille on myönnetty kultatason LEED- ja CEEDA-ympäristösertifikaatit. Pyrimme toiminnassamme hyödyntämään mahdollisimman paljon etäyhteyksiä ja vältämme tarpeetonta matkustamista.

Sosiaalinen vastuu
Edistämme yrittäjyyttä Suomessa ja autamme ihmisiä työllistymään ja työllistämään. Teemme myös yritysneuvontaa veloituksetta vähävaraisille yrittäjille. Pyrimme tukemaan paikallisia yrittäjiä ostoissamme.

Taloudellinen vastuu
Pidämme huolta omasta kannattavuudestamme ja kilpailukyvystä tarkalla taloudellisella seurannalla, jotta olemme elinvoimaisia myös pitkällä tähtäimellä.