Hyvää Joulua ja Menestystä Uudelle Vuodelle

Tänä vuonna lahjoitimme joulukortti ja -lahjarahat Hyvä Joulumieli -keräykseen. Yritystulkki on mukana jälleen tukemassa Hyvä joulumieli -keräystä, jonka tarkoituksena on ilahduttaa vähävaraisia lapsiperheitä ruokalahjakorteilla. Keräyksen tuotto jaetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin kautta lahjakortteina apua tarvitseville.

Koronakriisi on vaikuttanut lapsiperheisiin kahdella tavalla. Suomessa 121 000 lasta kasvaa pienituloisissa perheissä. Määrä on lähes 12 % kaikista lapsista. Jokaisen perheen vähävaraisuuden taustalla on eri tekijöitä, mutta yleisiä syitä ovat vanhempien ero ja yksinhuoltajuus, pitkäaikaissairaus, työttömyys sekä matalapalkkaisuus.Se on vaikeuttanut niiden perheiden tilannetta, joilla jo ennestään oli tiukkaa. Lisäksi työttömyys, lomautukset ja pienyrittäjien yritystoiminnan supistuminen ovat laajentaneet apua tarvitsevien perheiden joukkoa. Vähävaraisessa perheessä kasvavalle lapselle keskeisin köyhyyskokemus on syrjään jääminen ja ulkopuolisuuden kokemukset korostuvat erityisesti jouluisin. Keräyksen tuotoilla hankittavat lahjakortit mahdollistavat joululahjojen ja jouluaterian järjestämisen jopa 36 000 vähävaraiselle lapsiperheelle Suomessa.

Pidämme tärkeänä, ettei kukaan jää ulkopuolelle ja jokaisella on mahdollisuus yhdenvertaiseen joulunviettoon. Osallistumalla keräykseen voimme olla mukana mahdollistamassa lapsiperheiden positiiviset joulumuistot ja jakamassa hyvää joulumieltä!