Uutisia
Uusi tuote YT24 Yrityksen arvonmäärityslaskuri
3.10.2022
Yhtiön arvonmääritystä tarvitaan yrityskaupassa, sukupolvenvaihdoksessa ja rahoitusneuvotteluissa. Arvonmäärityslaskurilla voit määrittää arvon verottajan käyttämällä substanssiarvolla ja käyttökatteeseen perustuvalla laskentamallilla.
Yritysten rahoituslainojen korot
19.9.2022
Suomen Pankin tiedotteen mukaan rahoituslaitosten yrityksille myöntämien yrityslainojen keskikorot olivat: tavanomaiset yrityslainat 3,3 %, uudet yrityslainat muista rahoituslaitoksista 7,8 % ja factoringrahoitus 15,6 % vuoden 2022 toisella neljänneksellä.
Miten hintojen ja korkojen nousu vaikuttaa yrityksesi talouteen?
14.9.2022
Yritystulkin YT23 Kassabudjetilla voit laskea erilaisia vaihtoehtoja paljonko korkojen, raaka-aineiden ja energian nousut vaikuttavat yrityksesi talouteen ensi talvena. Voit tehdä kuukausikohtaiset ennusteet, jolloin näet suoraan miten kassavarat riittävät ja pystyt tarvittaessa ajoissa varautumaan ennenkuin kassakriisi iskee.
Yrityskummi yrityksesi tueksi
2.6.2022
Oletko yrittäjä, jolla on toimiva mikro- tai pienyritys? Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluat kehittää yrityksesi toimintaa? Yrityskummi voi olla tukenasi liiketoiminnallisten haasteidesi ratkaisemisessa. Yhä useampi vasta aloittanut yrittäjä kääntyy yrityskummin puoleen. Lue lisää kummitoiminnasta...
Uusi tuote YT9 Liiketoimintasuunnitelma kehittämishankkeeseen
5.5.2022
Teimme säännöllisesti kehittämishankkeita hakeville yrityksille suppeamman liiketoimintasuunnitelman, joka on yrityksille nopeampi laatia. Lähtökohtana on, että yritys on rahoittajille ennestään tuttu, jolloin liiketoimintasuunnitelmassa keskitytään miten kehittämistoimenpiteet vaikuttavat yrityksen toimintaan, kilpailukykyyn, kannattavuuuteen ja työpaikkoihin.
#
Yritystulkin englannin ja venäjän kieliversiot uuden tavaramerkin alle
8.4.2022
Vaihdamme Yritystulkin kieliversioiden materiaaleihin BusinessPilot -logot kevään aikana.

Oikopolku: laskentaohjelmat, työkirjat ja lomakkeet